«Персональний кабінет» Львівобленерго призначений для юридичних споживачів

12:52 28 лютого 2017 р.

Фото до новини

ПАТ «Львівобенерго» запустило новий онлай-сервіс для користувачів, де надано можливість подавати показники лічильників, ставити та вирішувати різні питання. На відміну від вже діючого сервісу «Мій дім», який обслуговував тільки побутових споживачів, «Персональний кабінет клієнта» обслуговуватиме й юридичних осіб.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 28 лютого, під час прес-конференції на тему:
«Новий онлайн-сервіс ПАТ «Львівобленерго» — «Персональний кабінет», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомила  директор з інформаційних технологій ПАТ «Львівобленерго» Людмила Польова.

За її словами, вся інформація, яка була доступна користувачам сервісу «Мій дім», буде доступною і в «Персональному кабінеті клієнта».

- Достатньо тільки зайти в «Кабінет», використавши електронну пошту та свій пароль до «Мого дому». Система синхронізує інформацію, і ви можете користуватися сервісом, – каже вона.

Єдине, з чим може виникнути проблема, це  - з паролем. Якщо споживач мав дуже простий пароль, наприклад, «123456» або «qwerty», то нова система вимагає складніших паролів з букв та цифр. «Мій дім» та «Персональний кабінет клієнта» будуть працювати паралельно. Тому побутові споживачі, які звикли до попереднього сервісу, можуть продовжувати ним користуватися. А ось юридичним споживачам дотепер онлайн-послуга не була доступна. Тому їм доведеться реєструватися на платформі як новим користувачам.

- Для юридичних осіб є обов’язкова умова: має бути додаткова угода. В ній ми прописуємо електронну скриньку та телефон контактної особи, яка уповноважена здійснювати розрахунки через «Персональний кабінет», - пояснює Людмила Польова.

За її словами, в цьому кабінеті клієнт Львівобленерго може під’єднати кілька своїх особових рахунків чи юридичних осіб. А щоби уникнути зловживань чи непорозумінь, у випадку, коли юридичні споживачі проситимуть від обленерго певний документ, то їм на електронну пошту надсилатимуть код, який потрібно буде ввести у відповідне поле. І тільки тоді підприємство надасть юридичному споживачеві потрібний документ.

Онлайн-платформа доступна як зі стаціонарних комп’ютерів, так і зі смартфонів та планшетів. «Персональний кабінет користувача» Львівобленерго  є за адресою: https://info.loe.lviv.ua/

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів