Перевізники Львівщини відправили мирним жителям Донеччини більше дев’яти тонн продуктів

18:35 9 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-служби Асоціації перевізників Львівщини в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в четвер у прес-службі Асоціації перевізників Львівщини, вони передали у районах, контрольованих українськими силовиками, 5 т картоплі, по тонні капусти, цибулі та борошна, по півтонни макаронів і крупи пшеничної, 60 п’ятилітрових пляшок із олією, майже півтори сотні 5 літрових пляшок мінеральної води.

Перевізники Львівщини долучилися до збору гуманітарного вантажу. У ці години завантажена продуктами вантажівка їде до Києва, де формуватимуть велику колону допомоги для мирних мешканців Донецької області у районах, контрольованих українськими силовиками. 

Львівські ж перевізники передали для людей Донеччини 5 т картоплі, по тонні капусти, цибулі та борошна, по півтонни макаронів і крупи пшеничної, 60 п’ятилітрових пляшок із олією, майже півтори сотні 5 літрових пляшок мінеральної води. Загалом вантажу – більше дев’яти тонн. 

Машину веде досвідчений водій, Грицко Василь Ярославович. Для журналістів: він готовий дати телефоном інформацію щодо поїздки, його телефон для довідок – 050. 731-46-46.

Про це повідомили сьогодні, 9 жовтня, на сторінці прес-служби Асоціації перевізників Львівщини в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів