Перевізник у Львові закупив нові автобуси

15:03 5 серпня 2014 р.

Фото до новини

Львівський перевізник презентував 7 нових автобусів марки «Еталон». Найближчим часом планують випустити на маршрути ще 2 автобуси. Востаннє таке відбувалось у 2008 р.

Компанія-перевізник, яка випустила автобуси на лінію, – ТзОВ «Міра і К». За словами директора компанії Миколи Шкургана, курсуватимуть вони 14-м маршрутом. «Обирали маршрут, зважаючи на те, де можна отримати максимально можливий виторг. Якщо ж ми змінимо маршрут, тоді усі автобуси рухатимуться в новому напрямку. Всі 7 нових автобусів мають працювати на одному маршруті. Водіїв для них ми обираємо на конкурсній основі, після подання оголошення в газету», - зазначив Микола Шкурган. Один новий автобус марки «Еталон» обійшовся перевізнику у 370 тис грн

Загалом у місті є 52 автобусні маршрути, які курсують містом під 53 номерами. Нещодавно виконком ЛМР прийняв рішення про створення нового маршруту №54, який рухатиметься від смт. Брюховичі (вул. Незалежності України) до просп. Червоної Калини (дитяча поліклініка). Зараз триває конкурс із визначення перевізника, який обслуговуватиме цей маршрут.

Відповідно до результатів конкурсу, 52 міські автобусні маршрути обслуговують такі перевізники: ТзОВ «Міра і К», ЛК АТП-1, ТзОВ «Фіакр-Львів» та ПАТ «ЛАТП 14630».
Договором передбачено, що маршрутами, які обслуговує ЛК АТП №1, має курсувати 186 автобусів, «ЛАТП 14630» – 121, ТзОВ «Успіх БМ» – 86, ТзОВ «Міра і К» – 125 та ТзОВ «Фіакр-Львів» – також 125 автобусів. Як зазначають в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, щодня у Львові працює 650 автобусів та близько 50 – в резерві.
Згідно з договорами, що укладались із перевізниками на обслуговування міських автобусних маршрутів, щороку вони мали на 20% замінювати рухомий склад, який працює на маршруті. Йдеться про закупівлю автобусів з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості.

Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів