Перелік доріг, які цьогоріч відремонтують за кошти з обласного бюджету, погоджено. Інтерактивна карта

22:06 14 квітня 2017 р.

13 квітня на засіданні профільної комісії погодили переліки об'єктів доріг, будівництво, реконструкція та ремонт яких пропонується здійснювати у цьому році в межах "Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов'язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг, на 2017 рік".

Про це повідомила прес-служба ЛОР.

Відповідно до переліку, передбачається ремонт доріг  загального користування та комунальної власності в населених пунктах області. При визначенні переліків враховувався стан дорожнього покриття, завантаження автотранспортом, а також  основні напрямки в частині розбудови  дорожньої інфраструктури згідно зі стратегією розвитку області.

Профільна комісія визначила дороги загального користування, які будуть фінансуватися з обласного бюджету, а безпосередньо ділянки, на яких проводитимуться ремонтні роботи будуть уточнені та остаточно визначені після детального обстеження відповідних доріг.

Загалом у програмі передбачено кошти в сумі 172 млн грн, за які планують відремонтувати  71,7 км вулично-дорожньої мережі.

З переліком доріг, які відремонтують цьогоріч, можна ознайомитися на інтерактивній карті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів