Олег Тягнибок не орендує "Венстміністерський" палац у Межигір'ї

20:14 3 вересня 2013 р.

Прес-служба ВО "Свобода" спростувала поширену в сюжеті програми "Гроші" на каналі "1+1" 2 вересня 2013 року інформацію

Прес-служба ВО "Свобода" спростувала поширену в сюжеті програми "Гроші" на каналі "1+1" 2 вересня 2013 року інформацію про те, що "Тягнибок будує розкішний маєток у заповіднику" у Київській області.  У зв'язку з цим прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода" вимагає від керівництва каналу "1+1"  у досудовому порядку спростувати цю неправдиву інформацію. 

"Офіційно заявляємо, що жодної нерухомости, крім заявленої у Декларації про доходи, у лідера "Свободи" та його родини немає. Закликаємо українських журналістів дотримуватися журналістських стандартів та не бути знаряддям у руках Банкової в боротьбі з опозицією. Залишаємо за собою право на захист честі, гідності і ділової репутації у судовому порядку.

Принагідно повідомляємо, що Олег Тягнибок не будує Тадж Магал, не орендує Венстмістерський палац, не має квартири в "Бурдж Халіфі" та не є афільованим власником Межигір'я", - зіронізувала прес-служба ВО "Свобода".

В оригіналі заяви прес-служби було написано саме так: Венстмістерський палац. Може, це не той, що у Великій Британії? Може, це який Венстміністерський? Десь у Межигір'ї під Києвом? Невідомо.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів