Оголошено конкурс на посаду директора львівського підприємства

12:50 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: adm.rv.court.gov.ua

В експериментальному підприємстві засобів пересування і протезування звільнилася найголовніша вакансія.

«Міністерство соціальної політики України оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування і протезування – повідомили сьогодні, 11 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Загальні вимоги до претендентів на посаду: громадянство України; вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста; стаж роботи на керівних посадах – не менше п’яти років. До комісії слід подати такі документи: заяву про участь в конкурсному відборі; належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, трудової книжки, а також документа про вищу освіту; біографічну довідку (резюме); конкурсну пропозицію; довідку про відсутність судимості, рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

Конкурсна пропозиція розробляється на підставі фактичних показників фінансово - господарської  діяльності підприємства (www.misp.gov.ua>Про Міністерство>Вакансії>Фінансовий звіт). Документи слід подати до 4 березня 2016 року за адресою: 01001, Київ, вулиця Еспланадна, 8/10, кімната 1807, e-mail: savenko@mlsp.gov.ua, телефон для довідок: (044) 246-75-09.

Конкурсний відбір відбудеться 10 березня 2016 року о 12:00 у приміщенні Міністерства соціальної політики України за адресою: 01001, Київ, вулиця Еспланадна, 8/10. Результати Конкурсного відбору будуть оголошені 11 березня 2016 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів