Недофінансованість Львова зауважило міжнародне рейтингове агентство

15:35 13 вересня 2013 р.

Фото до новини

Констатує також низький рівень добробуту й низький рівень гнучкості доходів та витрат бюджету

Міжнародне рейтингове агентство «Standard & Poor's» підтвердило довгострокові рейтинги емітента (РДЕ) та рейтинги за національною шкалою Львова. Повідомляючи про це, Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ», наголошує, що «зокрема, РДЕ Львова підтверджений на рівні "CCC+" із "позитивним" прогнозом, рейтинг за нацшкалою – «uaBB».»

Але водночас переповідає й невтішні оцінки міжнародного рейтингове агентства: «Стримуючий вплив на рівень рейтингів Львова має система суспільних фінансів України, яку ми вважаємо «волатильною і недофінансованою», а також низький рівень добробуту і низький рівень гнучкості доходів і витрат бюджету. Крім того, рейтинги відображають нашу думку про дуже негативні показники ліквідності. Рейтинговим чинником, який обмежує кредитоспроможність, також є значний обсяг умовних зобов'язань, пов'язаних із муніципальними підприємствами».

Після того, як усе це зауважили ще й поза межами України, тим паче щонайменше дивує блокування Державною казначейською службою проплат коштів міських бюджетів, які згадував у тому числі dailylviv.com.

 

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів