Не зволікати з оформленням субсидій закликав мешканців Львівщини міністр соціальної політики

23:44 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, міністр соціальної політики Павло Розенко заявив сьогодні, 22 січня: «Нас очікує поступовий перехід до ринкових цін на житлово-комунальні послуги, тому всі ті, хто підпадає під умови субсидії, мають їх оформити якнайшвидше, щоб не створювати черг в відділах соцзахисту весною чи влітку».

У прес-службі облдержадміністрації інформують сьогодні, 22 січня, в повідомленні «Міністр соціальної політики закликав мешканців Львівщини не зволікати з оформленням субсидій»:

«Про це йшлося 22 січня під час зустрічі міністра соціальної політики Павла Розенка з працівниками соціальної сфери Львівської області. «Нас очікує поступовий перехід до ринкових цін на житлово-комунальні послуги, тому всі ті, хто підпадає під умови субсидії, мають їх оформити якнайшвидше, щоб не створювати черг в відділах соцзахисту весною чи влітку», – наголосив П. Розенко.

Міністр пообіцяв, що найближчим часом будуть зняті всі штучні бар'єри, які сьогодні деяким людям обмежують можливість отримання субсидії. «Наше з вами завдання під час підвищення ціни на газ забезпечити, щоб всі ті, хто має право на отримання субсидії, особливо соціально незахищені верстви населення, отримали компенсацію», – додав він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів