НБУ продав українським банкам для підкріплення кас $99,77 млн.

13:00 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

У прес-службі Національного банку також запевнили, що він здійснює ретельний контроль наявності валюти в касах банків та дотримання ними норм валютного законодавства.

У прес-службі НБУ повідомили, що він продав українським банкам для підкріплення їхніх кас $99,77 млн. У повідомленні також конкретизують:

«Чергова валютна інтервенція Національного банку України відбулася в середу, 22 жовтня 2014 року. За її результатами банкам було продано 99,77 млн. доларів США за курсом 12,95 гривні за долар. Участь в інтервенції взяли 49 банків, а їх попит був задоволений на 88%.

Із метою недопущення нецільового використання коштів, придбаних банками за результатами інтервенцій, Національний банк України здійснює ретельний контроль наявності валюти в касах банків та дотримання ними норм валютного законодавства. Проводиться спільна із правоохоронними органами робота з виявлення банків-порушників. Нагадаємо, що в разі порушення банком норм валютного законодавства та використання коштів не за цільовим призначенням, Національним банком України будуть вживатися відповідніадміністративні санкції».

Про це повідомляється на сайті Національного банку України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів