На сесії Львівської облради розпочалася сланцева битва

10:54 3 жовтня 2013 р.

Того, хто проти видобутку сланцевого газу в Україні, називають агентами "Газпрому", сказала у своєму виступі у Львові Галина Олійникова з Донбасу, проте, за її словами, у Польщі вже віддають росіянам землі, які передбачені для видобутку сланцевого газу.

На сесії Львівської облради  розпочалася сланцева битва. Кілька хвилин тому на сесії Львівської облради виcтупила Галина Олійникова, громадський діяч з Артемівська Донецька область, яка представляє Всеукраїнську екологічну громадську організацію «Мама-86». Вона спеціально приїхала до Львова розповісти про те, що Донецька область нині без питної води, задимлена, там перше місце з дитячої смертності. Це - наслідок безконтрольного видобутку вугілля. Ще гірше буде від видобутку сланцевого газу. Донбас чекає катастрофа.

Того, хто проти видобутку сланцевого газу в Україні, називають агентами "Газпрому", каже Галина Олійникова, проте, за її словами, у Польщі вже віддають росіянам землі, які передбачені для видобутку сланцевого газу.

"Ви теж цього ви хочете?" - звернулася Олійникова до депутатів Львівської обласної ради. 

У Фейсбуці Галина Олійникова написала: "Сесія Львівсmкої облради відбудеться 03.10.2013. Чи впаде остання антисланцева фортеця, залежить від нас. Шліть факси, телефонуйте друзям, запрошуйте прийти під стіни облрад..."

Після Олійникової виступив народний депутат Юрій Дерев'янко, який представляє Івано-Франківщину. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів