На сесії Львівської міськради затвердили цільову програму розвитку ІТ-парку

14:22 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ІТ-парк пропонують розмістити на вулицях Щирецькій і Ряшівській.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 квітня, «Щоденному Львову»:

«Міська рада затвердила цільову програму розвитку ІТ-парку. Основною метою є створення умов для розвитку ІТ-кластеру у Львові, а також залучення інвестицій в економіку міста, поліпшення інвестиційного клімату, збільшення надходжень до міського та державного бюджетів, розвиток інноваційних технологій.

Розмістити ІТ-парк пропонують на комунальній земельній ділянці на вулицях Щирецькій і Ряшівській. Передбачається будівництво п’яти офісних приміщень на чотири-п’ять поверхів, створення трьох тисяч нових робочих місць, збільшення доходів місцевого бюджету до 150 млн. грн на рік, будівництво доріг та інженерних комунікацій.

Нагадаємо, що, згідно зі Стратегією конкурентоспроможності Львова, ІТ-галузь визнано однією з найбільш пріоритетних для міста. Більш того, у секторі інформаційних технологій у місті залучено понад 11 тисяч працівників, і їхня кількість постійно зростає. Саме тому створення ІТ-парку і комплексної інфраструктури для розвитку та зростання інноваційних високоприбуткових ІТ-компаній є особливо важливим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів