На площі Ринок у Львові відбулося загальноміське освячення води (відео)

15:55 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, у день свята Богоявлення Господнього, на площі Ринок відбулося загальноміське освячення води.

У прес-службі ЛМР повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що сьогодні, у день свята Богоявлення Господнього, на площі Ринок відбулося загальноміське освячення води. У повідомленні також конкретизують:

«Загальноміський молебень відбувся за участю духовенства різних християнських конфесій міста. Цього року, відповідно до графіку, чин освячення води очолив Високопреосвященний владика Димитрій, Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Традиційно, у Львові освячення води звершувалось за участю представників Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із приводу освячення води:

«Я дякую, що так чисельно усі прийшли. Води вистарчить усім. Ми будемо мати ще сьогодні особливе прохання до усіх отців. Ми мали важку, напружену працю – приймали бюджет міста. Бюджет прийняли, то і вчителі, і медики будуть зі зарплатою. Але дуже важко йшла робота. Прошу отців, щоб прийшли і покропили по усіх кабінетах, сесійну залу. Дякую усім. Бажаю, щоб усі були багаті, здорові та щасливі. Христос хрещається!», 

Довідка: Об’єм чану, в якому освячували воду, становить 2 тисячі літрів». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів