На паперовій фабриці у Гніздичеві запрацювала нова виробнича лінія

11:00 9 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Відтепер на підприємстві у Жидачівському районі виготовлятимуть щомісяця понад 3,5 тисячі тонн продукції.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили, що напередодні запрацювала сучасна виробнича лінія на Кохавинській паперовій фабриці в селищі Гніздичів у Жидачівському районі, де для придбання нового обладнання інвестували три мільйони євро. Завдяки цьому обладнанню продуктивність виробництва значно зросте – якщо досі фабрика виготовляла близько 2,5 тисячі тонн паперу щомісяця, то відтепер вона виготовлятиме понад 3,5 тис тонн продукції.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка зазначив: «Обсяг експорту на підприємстві становить близько 40%, а прибутки фабрики лише цього року склали 70 мільйонів гривень. Це доходи у бюджети усіх рівнів, які згодом використають для розвитку інфраструктури району та області».

Загалом на підприємстві працює 300 осіб. Середньомісячна заробітна плата тут – 6000 грн. Предметом діяльності підприємства є виробництво паперу для виробів побутового призначення та переробка його на вироби санітарно-гігієнічних видів паперу.

Обсяг реалізованої продукції за 11 місяців 2016 року становить 314,8 млн. гривень. За 2015 рік фабрика сплатила 25,7 млн. гривень податків, за 11 місяців 2016 року – 53,1 млн. гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів