На «Львівській залізниці» відремонтували вісім вагонів приміських потягів

17:15 12 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

У господарстві приміських пасажирських перевезень «Львівській залізниці» триває реалізація програми відновлення вагонів електропоїздів в умовах моторвагонних депо магістралі.

До цієї роботи залучено ремонтну базу та фахівців моторвагонних депо у Львові та Здолбунові. Впродовж жовтня та листопада 2018 року залізничники власними силами відновили вісім вагонів, які вже включили до складу електропоїздів, котрі курсують у приміському сполученні «Львівській залізниці».

У моторвагонному депо «Здолбунів» у жовтні-листопаді відремонтували два вагони електропоїздів «ЕР-9п», які включено в склади поїздів, котрі курсують на дільницях «Львів-Тернопіль та «Львів-Здолбунів». У львівському депо за цей період відновили шість секцій електропоїздів.

П’ять вагонів повернулися в експлуатацію у складі поїздів «ЕР-2», які курсують на дільниці станції «Стрий», на території Ужгородської дирекції залізничних перевезень, а також у загальному графіку. Ще один відремонтований вагон увійшов до складу поїзда «ЕПЛ-2т», який обслуговує регіональне сполучення «Львів-Ужгород».

Про це повідомили в середу, 12 грудня, в прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів