На Львівщині зростають обсяги промислового виробництва, – ЛОДА

16:30 19 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: expres.ua

У переробній промисловості збільшення обсягів відбулося на 0,4%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5,8%.

«За попередніми даними, у січні-липні обсяг промислової продукції на Львівщині збільшився на 0,4% у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Про це повідомляють у Головному управлінні статистики у Львівській області – поінформували сьогодні, 19 серпня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Зокрема, у переробній промисловості збільшення обсягів відбулося на 0,4%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5,8%. Відносно січня-липня 2015 року у переробній промисловості нарощування обсягу виробництва спостерігалося на підприємствах: з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (34,7%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (13,4%), текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (13,2%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (11,3%), машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування (7,2%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (4,1%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (1,2%).

Слід зауважити, що за І півріччя 2016 року промислові підприємства Львівщини реалізували продукції на 29 мільярдів і 986,2 млн. гривень. У структурі реалізованої промислової продукції суттєвою була частка підприємств: з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 26,9%; з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 26,9%; з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – 27,4%».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів