На Львівщині зменшився на 7,85% товарообіг роздрібної торгівлі

18:05 16 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у січні-лютому товарообіг роздрібної торгівлі становив у нашій області понад 7,5 мільярда гривень – на 7,8% менше, аніж торік

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 16 квітня, «Щоденному Львову»:

«У Львівській області товарообіг роздрібної торгівлі у січні-лютому 2015 року становив понад 7,5 мільярда гривень. Це менше відповідно до аналогічного періоду минулого року за порівняльними цінами на 7,8%.

Загалом в Україні товарообіг зменшився на 21,2%, інформує департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації.

У структурі обігу роздрібної торгівлі половину обсягів (49,3%) становив обіг торгової мережі підприємств (юридичних осіб), 21,3% – обіг фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками. Частка продажу товарів на ринках становила 29,4%.

Зниження обсягу товарообігу відбулося через зменшення реалізації таких продовольчих товарів: м’яса та птиці, готових м’ясних продуктів і консервів, кондитерських виробів (включно з морозивом), свіжих плодів, ягід, пива та безалкогольних напоїв, тютюнових виробів. Серед непродовольчих товарів в області менше реалізовано товарів парфумерно-косметичних, аудіо- та відеообладнання, автомобілів та автотоварів, а також бензину моторного та дизельного пального».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів