На Львівщині збудували й відновили торік понад 80 кілометрів лісових доріг

16:10 20 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В обласному управлінні лісового та мисливського господарства запланували прокласти й реконструювати в цьому році стільки ж лісових доріг, що й у минулому.

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека повідомив сьогодні, 20 січня, що торік державні лісництва збудували та відновили на Львівщині 82,8 кілометрів лісових доріг. За його словами, лідерами у цьому напрямку вже традиційно залишаються Сколівське, Славське та Турківське лісогосподарства.

Зокрема, торік за власні кошти держпідприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства проклали 18,3 кілометра доріг з твердим покриттям, 12,8 кілометра ґрунтових доріг або земляного полотна, а також реконструювали та відновили 51,7 кілометра. Анатолій Дейнека запевнив: «Ми повністю виконали заплановані обсяги будівництва нових та відновлення раніше збудованих лісових доріг. Активна робота у цьому напрямку продовжується. І у 2017 році вже заплановано прокласти та реконструювати близько 80 кілометрів лісових доріг».

Про це повідомляється сьогодні, 20 січня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів