На Львівщині завершилася ялинкова кампанія

11:22 13 січня 2017 р.

Упродовж ялинкової кампанії 2016-2017 років лісогосподарські підприємства області реалізували 8,2 тисячі новорічних ялинок при запланованих 14,5 тисячі.

Про це повідомив начальника управління лісового та мисливського господарства Львівської обласної державної адміністрації Анатолій Дейнека. За його словами, «до реалізації було запропоновано сосни, ялини (смереки) та ялиці білі, заготівля новорічних ялинок проводилась на площах рубок, пов’язаних з веденням лісового господарства, плантаціях, а також поблизу ліній електропередач, зв’язку, газопроводів, нафтопродуктопроводів».

Анатолій Дейнека також запевнив: «Реалізація новорічних ялинок в лісогосподарських підприємствах здійснювалась із спеціальними бірками або самоклеючими стрічками, які містять інформацію про походження новорічних ялинок, - зазначив Анатолій Дейнека. - Для запобігання незаконних вирубок новорічних ялинок лісівники провели і ряд заходів».

За словами Анатолія Дейнеки, у кожному районі області були створені мобільні бригади з перевірки законності заготівлі та реалізації новорічних ялинок у лісах та населених пунктах області. Під час рейдів до адміністративної відповідальності притягнуто 89 лісопорушників, на яких накладено штрафні санкції на понад 40 тисяч гривень та вилучено понад 100 новорічних ялинок.

Про це повідомили сьогодні, 13 січня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів