На Львівщині запрацюють ще два вітрогенератори

18:28 20 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Начальник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис повідомив у неділю: «Сьогодні на завершальному етапі знаходиться запуск другої черги (ще два вітряки) вітроелектростанції».

«У Старосамбірському районі запрацюють ще два вітрогенератори», – овідомили сьогодні, 20 серпня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Групою компаній «Eco-Optima» у Старосамбірському районі підготовлено будівельні майданчики під будівництво наступних двох вітрогенераторів, які будуть введені в експлуатацію в четвертому кварталі поточного року. Про це повідомив начальник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис.

«У 2014 році компанією ТОВ «Eco-Optima» було запущено першу чергу (два вітряки) вітроелектростанції «Старий Самбір 1» потужністю 6,6 МВт у Старосамбірському районі з обсягом інвестицій дев’ять мільйонів євро, – розповів Роман Матис. – Сьогодні на завершальному етапі знаходиться запуск другої черги (ще два вітряки) вітроелектростанції».

Слід зазначити, що вітряна електростанція «Старий Самбір 1», після введення в експлуатацію другої черги, вироблятиме 13,2 МВт / за годину. Будівництво вітряної електростанції «Старий Самбір 1» здійснюється в рамках Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива. ТОВ «Eco-Optima» – це українська компанія, яка займається розробкою та впровадженням відновлювальних екологічно чистих джерел енергії, створенням генеруючих потужностей з використанням енергії вітру, сонця, води, біомаси».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів