На Львівщині запрацював потужний хлібозавод

21:30 17 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У вівторок, 17 травня, у Червонограді урочисто відкрили хлібозавод, виробничі потужності якого дозволять виготовляти 20 тонн продукції на добу.

Про це повідомили сьогодні, 17 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Асортимент Червоноградського хлібозаводу налічуватиме понад 30 найменувань. Продукція маркуватиметься Торговою маркою «Кристинопіль хліб». Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зазначив на урочистому відкритті підприємства: «Дуже приємно, що у місті, яке до середини 20 століття носило назву Кристинопіль, так назвали торгову марку. Переконаний, що у цієї компанії є велике майбутнє».  

За словами Сергія Вишневського, члена ради директорів ТзОВ «Київ-Захід», до складу якого входить червоноградський хлібозавод, на цьому підприємстві використовуватимуть традиційні технології виробництва хліба. Відтак, усі види продукції виготовляимуть без штучних поліпшувачів смаку. На підприємстві дотримуються принципів соціальної відповідальності. Зокрема, продукція ТМ «Кристинопіль хліб» відповідатиме всім нормам для постачання в заклади освіти. Першу партію хлібобулочних виробів передадуть в зону АТО.

Виробничі лінії заводу оснащені сучасним обладнанням фірм «Kumkaya», «Fimak» та «Імпексмаш». Інноваційною є система шнекової подачі борошна, що розроблена європейськими фахівцями «Spiromatik». Опалення та виробничі потужності забезпечуються енергоощадною технологією пелетного палива. Це дозволяє підприємству не залежати від постачальників газу з інших країн. З метою мінімізації контакту працівників із сировиною використовуються найновіші дозувальні комплекси. На підприємстві працюватимуть 150 робітників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів