На Львівщині відкрили млинний комплекс

18:05 28 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Підприємство виготовлятиме борошно вищого ґатунку та 1-го сорту, а також пшеничні висівки.

У п’ятницю, 28 серпня, в селі Ожидів Буського району на Львівщині, урочисто відкрили млинний комплекс ТзОВ «Ожидівський млин» з пропускною спроможністю понад 100 тонн борошна за добу. Підприємство виготовлятиме борошно вищого ґатунку та 1-го сорту, а також пшеничні висівки.

За словами директора підприємства Василя Шалева, для випуску готової продукції використовуватиметься закордонне сучасне обладнання та сировина місцевих фермерських господарств. Вартість цього комплексу становила близько 30 млн. гривень.

Як зазначив під час урочистостей голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, відкриття нових підприємств свідчить, що Львівщина має сприятливий бізнесовий клімат, а також безпечні умови для здійснення підприємницької діяльності. «Підприємство також створює нові робочі місця з конкурентною заробітною платою. Зокрема, тут планується залучити близько 35 працівників, з яких більшість будуть мешканці Буського району», – наголосив керівник області.

Як пояснив директор «Ожидівського млину» виготовлена продукція реалізовуватиметься на території України. В подальшому також планується  розширювати ринок збуту, експортуючи продукцію закордон.

Про це повідомили сьогодні, 28 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів