На Львівщині створили штаб протидії рейдерам

18:00 15 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: narodna-pravda.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Створення штабу дасть змогу швидко та ефективно реагувати на будь які незаконні дії стосовно протиправного захоплення майна аграріїв».

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 15 серпня: «На виконання протокольного рішення Кабінету міністрів України від 9 серпня 2017 року, враховуючи доручення міністерства юстиції України №102/1/48-17 від 9 серпня 2017 року, на Львівщині створено оперативний штаб із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя. Створення штабу дасть змогу швидко та ефективно реагувати на будь які незаконні дії стосовно протиправного захоплення майна аграріїв. До його складу входять представники правоохоронних органів, аграрних громадських організацій, органів виконавчої влади».

«Оперативний штаб надаватиме правову допомогу в оформленні правовстановлюючих документів на земельні ділянки та зможе захистити кожного сумлінного власника або орендаря земельних ділянок. В разі виявлення незаконних захоплень врожаю чи землі агровиробників просять звертатись телефоном 0683593447 та електронною адресою viddil_vzaemodii@ukr.net», – поінформували також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів