На Львівщині повідомили, що зроблять з усіма недобудами

13:18 29 липня 2021 р.

Фото до новини

У Львівській області є 372 об’єкти незавершеного будівництва на суму 3,6 млрд грн.

Найбільше їх у Львівському районі, найменше - у Червоноградському, повідомляє Львівська облдержадміністрація, пише Dailylviv.

«Ми багато говоримо про об’єкти незавершеного будівництва, проте насправді не маємо повної картини. Щобільше, останні переліки об’єктів, які ми отримали показують, що самі органи місцевого самоврядування до кінця не розуміють, що є на їхніх територіях та що з цим робити. Ми хочемо мати справді об’єктивну картину по області, перш за все, об’єктів соціальної інфраструктури. Важливо, щоб при плануванні видатків, як з державного, так обласного бюджетів, ми розуміли які є пріоритети по об’єктах і чи вони збігаються з баченням органів місцевого самоврядування», - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Перелік об’єктів незавершеного будівництва, поданий органам місцевого самоврядування, мають опрацювати керівники РДА та внести свої пропозиції й зауваження до департаменту економічної політики Львівської ОДА. Опісля об’єкти, щодо яких будуть питання, обстежать спільно з керівниками територій. А вже кінцевий варіант винесуть на розгляд робочої групи. Його ж враховуватимуть при плануванні капітальних видатків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів