На Львівщині побільшає металістів

16:30 18 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Компанія «NG Metal» розширюватиме діяльність на Львівщині».

Про це повідомили в понеділок у прес-службі Львівської ОДА,  де також конкретизували: «Сьогодні, 18 червня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з керівництвомкомпанії NG Metal, яка спеціалізується на виконанні замовлень по обробці та виготовленню виробів та комплектуючих з листового металу для різноманітних галузей промисловості. Під час зустрічі інвестори порушили питання розширення площ для збільшення обсягу виробництва та  розвитку підприємства, яке сьогодні функціонує у Куликові Жовківського району. Очільник області запевнив інвесторів у підтримці та наголосив, що першим кроком є напрацювання плану розширення території».

Олег Синютка зазначив: «Усе, що стосується дозвільних документів, проектування, ми візьмемо на себе, вам необхідно створити план розширення територій, від моменту коли ви покажете план до розроблення дорожньої карти це займе близько тижня часу».

 «У межах зустрічі зосередили також увагу на навчанні молодих фахівців виробничих професій і подальшому працевлаштуванні», – доповнили в облдержадміністрації.
Олег Синютка запевнив: «Цьогоріч ми збільшили обсяг замовлення для виробничих професій на 40%, ви можете допомогти практикою та устаткуванням для фахівців і навчати їх для подальшого працевлаштування на вашому підприємстві».

«Також розглянули можливість створення кластеру металообробних підприємств в області», – додали в облдержадміністрації.

Операційний директор «NG Metal» Бярне Торбен Мадсен визнав: «Українські працівники є висококваліфікованими і з хорошою освітою, ми справді почуваємось безпечно на Львівщині і хочемо тут розвивати бізнес».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів