На Львівщині – «Марафон актуальних професій»

11:41 23 вересня 2013 р.

Фото до новини

Триватиме впродовж десяти днів.

Сьогодні, 23 вересня, на Львівщині розпочався «Марафон актуальних професій», який триватиме впродовж десяти днів. Як інформує відділ зв`язків з громадськістю обласного центру зайнятості, цей захід покликаний пропагувати затребувані на ринку праці ремесла, підвищувати мотивацію краян до праці, допомогти молоді успішно реалізувати свій творчий потенціал.

У рамках заходу відбуватимуться – презентації фірм і компаній, навчальних закладів, професіографічні екскурсії на підприємства, міні-ярмарки вакансій та ін. Зокрема, першого дня «Марафону» молодь глибше пізнаватиме аспекти роботи фахівців ІТ-сфери, у наступні дні – представників багатьох затребуваних професій, зокрема: кухарів, пекарів, кондитерів, продавців, швачок, електрогазозварників, верстатників, слюсарів з механоскладальних робіт, монтерів кабельного виробництва, водіїв та ін. А завершуватиметься захід Днем професій, актуальних для сільської місцевості, зокрема: агронома, тваринника, фермера, овочівника, лісника тощо. Загалом буде представлено понад 30 професій. Докладнішу інформацію про те, які саме професії презентуватимуться в центрах зайнятості області, можна знайти на веб-сторінці Львівської обласної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua/lviv).

Утім, як повідомляв «Щоденний Львів», упродовж січня-серпня 2013 року в області створено лише 68,8% зі запланованих цьогоріч нових робочих місць. Нагадаємо також, що, відтак, на Львівщині на одну вакансію − шестеро претендентів.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів