Міжнародна агровиставка пройде у Львові вдруге

16:00 24 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Упродовж трьох днів, 28-30 листопада у виставковому центрі «Південний-Експо» на вулиці Щирецьійтриватиме ІІ Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO».

Директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз розповіла сьогодні, 24 листопада, під час брифінгу: «ІІ Міжнародна агропромислова виставка «EuroAGRO». захід створює платформи для надання виробникам сільськогосподарської продукції знань і можливостей доступу до інновацій, які сьогодні впроваджує аграрний сектор, вивчення успішного досвіду колег з інших європейських країн, ознайомлення, а також популяризація сільськогосподарської кооперації та сімейного фермерства. В межах виставки також відбудеться дискусійна панель «Європейське село на Львівщині: реалії та перспективи» та перший професійний форум «Дрібні формати, що створюють великі речі».

Натомість президент ПрАТ «Гал-ЕКСПО» Андрій Стегура запевнив: «Участь у виставці візьмуть більше 70-ти учасників. Серед ключових тем виставки – агротехніка, тепличне господарство, органіка, присадибне господарство, рослинництво, садівництво, тваринництво, птахівництво, біогазове обладнання, IT-технології в управлінні агропромислового комплексу».

Про це повідомили сьогодні, 24 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів