Місцевим бюджетам Львівщини перерахували кошти для компенсації за проїзд пільговиків

15:27 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: volynnews.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, місцевим бюджетам перераховано грошовими коштами черговий транш субвенцій з держабюджету на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг і компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 26 лютого, «Щоденному Львову»:

«Місцевим бюджетам Львівщині 26 лютого перераховано грошовими коштами черговий транш субвенцій з державного бюджету на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг та компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян в сумі 3 млн. грн та на надання пільг і субсидій населенню за спожиті енергоносії і комунальні послуги – 1,5 млн. гривень. Кошти субвенцій передані місцевим бюджетам для спрямування їх за призначенням.

Про це інформує департамент фінансів ЛОДА. Це дало можливість частково погасити заборгованість на 01.02.2015 перед надавачами житлово-комунальних послуг за надані пільги та житлові субсидії населенню та заборгованість на відшкодування наданих пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг та компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян, в тому числі перед ЛКП «Львівелектротранс».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів