Міський голова Львова «відхрестився» від «Яндекс.Таксі»

10:15 21 лютого 2017 р.

Андрій Садовий «перевів стрілки» на Насірова та Омеляна.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив напередодні в соціальній інтернет-мережі: «Щодо «Яндекс.Таксі» у Львові. Депутат від БПП Петро Адамик звернувся до мене, аби я публічно висловив свою позицію і зробив так, щоб цей російський оператор не працював у Львові. Відповідаю. Щодо дозволів на діяльність. Дозволи для операторів таксі видають у фіскальній службі (Насіров, квота «БПП») і в Укртрансбезпеці (Мінтранс, Омелян, квота НФ). Сподіваюсь, що депутат від БПП звернеться з цього питання не лише до мене, але й тих, хто ці дозволи видав. Сьогодні скерував їм листа, аби дали повну інформацію щодо наданих дозволів».

Андрій Садовий також зауважив: «Оператор не буде працювати, якщо його послугами не будуть користуватись. Вибирайте неросійські товари і послуги. Зокрема, в четвер у Львові стартує «UBER». Вибір за вами. Є ціна, є якість, а є внутрішня позиція». «Яндекс.таксі» почали у Львові погано. Встановили десятки незаконних рекламних носіїв. Сьогодні більшість з них вже демонтували», – повідомив також міський голова Львова на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де в коментарях зауважили: «Нам би більше підійшло «Яндекс.Сміття». До Москви трохи далекувато возити, зате в них акцій протесту не буває».

Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді запевнили, що комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» виявило факти незаконного розміщення рекламних конструкцій «Яндекс.Таксі» та демонтовує їх.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів