Міський голова Львова спростував повідомлення ЗМІ

11:20 16 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий озвучив у п’ятницю, 16 листопада, перед початком засідання виконкому позицію ЛМР щодо тарифів на проїзд в автобусному транспорті.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у п’ятницю, 16 листопада, перед початком засідання виконкому: ««В засобах масової інформації я прочитав повідомлення, що управління транспорту починає процес щодо зміни тарифу. Я б хотів звернути увагу на недопустимість подібних коментарів, а також подібних повідомлень з боку управління транспорту, тому що жодних політичних рішень ні міський голова, ні виконавчий комітет Львівської міської ради не приймали»

«Комунальне АТП-1 возить пенсіонерів безоплатно, а приватні перевізники цього не роблять. От коли приватні перевізники зрозуміють свою соціальну відповідальність, дадуть повідомлення про згоду йти на зустріч пенсіонерам – тому що люди бідні, тоді можна сідати і публічно дебатувати. Але публічно, а не за спиною меседжів, які під тиском робить управління транспорту, тому що перевізникам це не подобається. Скільки приватні перевізники закупили нових автобусів? Деколи на цей автобус страшно дивитися», – розповів Андрій Садовий.

Міський голова зазначив: «Я не підтримую сьогодні жодних дискусій про підняття тарифу. Якщо перевізники погодяться возити пенсіонерів безоплатно, тоді можемо почати розмову, запрошуючи депутатів і всіх охочих».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради

Як інформував «Щоденний Львів», ЛМР розпочала консультації з громадськістю щодо ціни проїзду в автобусах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів