Львів’яни можуть платити за газ без комісії

12:54 11 грудня 2017 р.

Фото до новини

Електронний сервіс онлайн-розрахунків «Easy Pay» та портал 104.ua пропонують жителям Львова та Львівської області спеціальні умови оплати газопостачання.

Споживачі послуг підприємства Львівгаз мають змогу заощаджувати кошти, сплачуючи комунальні рахунки в інтернеті – з персонального комп’ютера, смартфона чи планшета. Для того, щоб розраховуватися за газ на пільгових підставах, достатньо отримати платіжну картку "Easy Pay" від «Forward Bank».

Її можна замовити на сайті «easypay.ua» або за телефоном гарячої лінії: 0 800 60 30 14. Випуск та доставка здійснюються безкоштовно. Інтернет-сервіс дозволяє кожному користувачеві самостійно обрати зручний час і місце отримання преміальної карти.

Як оплачувати послуги «Львівгазу» без комісії

Перший спосіб – зареєструватися на онлайн-порталі для споживачів природного газу 104.ua. Львів’янам, котрі вже мають персональний акаунт на цьому сервісі, потрібно  увійти до свого Особистого кабінету, ввести показання лічильника за поточний місяць і здійснити оплату карткою банку «Форвард». З рахунку буде списано лише вартість послуг з газопостачання.

Другий спосіб – скористатися системою електронних платежів EasyPay. Щоб розрахуватися за спожитий газ без комісії, жителям Львівщини необхідно виконати такі кроки:

зайти на сайт easypay.ua;

обрати розділ «Комунальні платежі»;

перейти за вкладкою «Газ»;

клікнути на логотип «Львівгазу»;

ввести номер особового рахунку;

вказати інформацію за лічильником та суму оплати;

перерахувати кошти з картки від ForwardBank.

Гроші надійдуть на рахунок комунального підприємства протягом трьох банківських днів. Квитанцію про платіж буде автоматично відправлено на електронну адресу, вказану користувачем. Також можлива доставка поштою.

Дані про всі операції зберігаються в Особистому кабінеті. Система дає змогу переглядати історію транзакцій та газову звітність у режимі онлайн. Окрім того, платник може створити шаблон, аби не вводити складні реквізити під час кожного розрахунку.

Як іще заощаджувати з картою EasyPay Forward

Цей платіжний інструмент дозволяє економити й на решті комунальних послуг: електроенергії, опаленні, водопостачанні. Власники карток банку «Форвард» не сплачують комісію за оплату інтернету, телебачення, мобільного зв’язку, хостингу та майже 2300 інших сервісів, доступних для розрахунку на сайті easypay.ua. Пільгові умови також діють для грошових переказів з-за кордону чи межах України. Більше того, частину витрачених коштів можна повернути завдяки опції кеш-беку.

Кобрендова картка від EasyPay підходить для зберігання не лише кредитних, а й особистих грошей. Поповнення рахунку готівкою відбувається без комісії. Львів’яни та жителі Львівської області можуть внести кошти в одному з 732 терміналів компанії, розташованих по всій території регіону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів