«Львіввугілля» потребує 200 мільйонів гривень

14:48 20 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lviv.sq.com.ua

У середу, 20 березня, на держпідприємстві «Львіввугілля» відбулася нарада за участі голови облдержадміністрації Олега Синютки щодо напрацювання шляхів вирішення актуальних проблемних питань вугільної галузі області.

Про це повідомили в середу, 20 березня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Участь у нараді взяло керівництво Сокальського району, Червонограда, «Львіввугілля», директори шахт та керівники профспілкових організацій. У межах заходу порушили питання господарської діяльності «Львіввугілля», розглянули проблемні питання роботи підприємства та організаційні заходи щодо стабілізації роботи «Львіввугілля» та зазначили про необхідність проведення роз’яснювальних зустрічей з трудовими колективами шахт щодо тимчасового спаду видобутку та планового виходу із даного становища».

«За результатами наради прийняли рішення скерувати звернення в Кабінет Міністрів України щодо пришвидшення скерування «Львіввугіллю» з державного бюджету коштів в обсязі 200 мільйонів гривень для введення в дію у 2019 році чотирьох нових лав, що дозволить збільшити вуглевидобуток в IV кварталі по відношенню до I кварталу на 18%», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів