ЛМКП «Львівводоканал» відновив цього року 219 пожежних гідрантів

11:00 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, ремонт одного пожежного гідранта коштує від 800 до 1500 гривень, а для повністю новий – майже 4000 грн.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що цього року в нашому місті відновлено 219 пожежних гідрантів. У повідомленні також конкретизують:

«Як інформують у комунальному підприємстві «Львівводоканал», від початку цього року у місті відновили 219 пожежних гідрантів, відповідно до погодженого графіку виконання робіт з ГУ ДСНС України у Львівській області. У ЛМКП «Львівводоканал» також зазначають

«На нашому балансі є 2594 гідранти. Перевірка справності пожежних гідрантів  здійснюється разом з пожежними частинами двічі на рік – навесні й восени.

Гідранти  періодично виходять з ладу, особливо австрійські пристрої у середмісті Львова. На жаль, саме до земляних гідрантів найскладніше підібрати запчастини, а ремонт одного такого пристрою обходиться від 800 до 1500 гривень. Аби придбати повністю новий гідрант, необхідно майже 4000 гривень. Відтак цьогоріч комунальники витратили понад 178 тисяч гривень на закупівлю та ремонт пожежних гідрантів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів