Львівводоканал отримає аварійні очисні споруди Винників

09:45 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vinnikiplus.in.ua

На сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу «Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова напірного каналізаційного колектора від КНС-2 у м. Винники до каналізаційних очисних споруд м. Львова».

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Відтак, відповідно до ухвали, міська рада Львова приймає у власність територіальної громади м. Львова побудований у минулі роки і не переданий на баланс спеціалізованого підприємства напірний каналізаційний колектор від КНС-2 у м. Винники до каналізаційних очисних споруд м. Львова балансовою вартістю 327020 грн. Для належної експлуатації об’єкт буде передано на баланс ЛМКП «Львівводоканал».
Як зазначають у департаменті житлового господарства та інфраструктури, це, зокрема, допоможе врегулювати ситуацію з витоками стоків з цього каналізаційного колектора.
«Витоки стоків на рельєф місцевості з напірного каналізаційного колектора, по якому транспортуються стоки від м. Винники, є причиною виникнення складної санітарно-гігієнічної ситуації на території м. Львова. Цей колектор перебуває в аварійному стані. Зволікання з виконанням ремонту колектора може призвести до виникнення техногенної надзвичайної ситуації.
Для забезпечення належної експлуатації напірного каналізаційного колектора від КНС-2 у м. Винники до каналізаційних очисних споруд м. Львова необхідно прийняти його у власність територіальної громади м. Львова з подальшою передачею на баланс ЛМКП «Львівводоканал», - зазначають у департаменті житлового господарства та інфраструктури.
Рішенням виконавчого комітету Винниківської міської ради від 15.09.2014 року №136 погоджено передачу каналізаційного напірного колектора у власність територіальної громади м. Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів