Львівську міськраду пікетували стоматологи й підприємці зі «Санта-Барбари» та ринку «Торпедо» (відео)

15:25 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.com.ua

Протестувальники не лише мерзли в четвер на площі Ринок, а й увійшли в коридори Ратуші.


Відео: Telekanal ZIK

Сьогодні, 23 жовтня, під стінами Львівської ратуші зібрались сотні людей, які вимагали належного розгляду їх питань під час сесії міськради. Підприємці та стоматологи увійшли у коридори будівлі.

Зокрема на пікет вийшли підприємці з ринку «Санта-Барбара», які вимагали надати їм адекватну земельну ділянку для перенесення ринку, взамін на ту, яку забрали під будівництво трамвайної колії на Сихів. Також протестують підприємці з ринку «Торпедо», які вимагають продовження договору оренди земельної ділянки.

Окрім того, до пікету долучились і медики, які виступають проти створення госпрозрахункових відділень стоматологічної допомоги дорослому населенню Львова. Відповідний проект ухвали внесено в порядок денний засідання сесії.

Повідомляючи про ці сьогодні, 23 жовтня, кореспондент інформаційної агенції «УНН» також нагадує, щотрамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж проспекту Червоної Калини аж до Санта-Барбари. Колія проходитиме через теперішній ринок «Санта-Барбара», а трохи нижче збудують кільце для розвертання трамваю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів