Львівські підприємці не платитимуть податки владі, яка утримує «Беркут» (відео)

15:10 3 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Про це вони заявили в понеділок перед обласною податковою адміністрацією.


Відео: zik.ua

Від імені Комітету підприємців Львівщини сотня людей прийшли із гаслами, що не будуть платити податків, з яких утримується президент та силові структури, доки не запрацює уряд національної довіри. Голова Комітету Роман Зафійовський конкретизував: «Ми не відмовляємося платити соціальний внесок у Пенсійний Фонд. Також ми будемо платити усі податки у місцевий бюджет. Але призупиняємо сплату податку на додану вартість та податку на прибуток. Саме з цих грошей утримують «Беркут» та Адміністрацію президента, –40 відсотків держбюджету формується саме з податку на прибуток та на додану вартість». 

Комітет звернувся до підприємців усієї України приєднатися до акції, пояснивши: «Ми не можемо з одного боку фінансувати Майдан, а з іншого – утримувати «Беркут», який стріляє по людях».

Згадані податки їм потрібно сплачувати до 20 числа кожного місяця. Якщо пропустити, то податковий орган має право оштрафувати. Підприємці кажуть, що усвідомлюють, які втрати їх чекають. Однак готові стояти, доки не буде сформований уряд національної довіри.

Про це повідомляє сьогодні, 3 лютого, кореспондент «Gazeta.ua».

Ще одне відео цієї події: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TyPSIAu1VQY

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів