Львівські митники оформили за місяць експорт на 11,3 млрд. гривень

12:28 13 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: dr.ck.ua

В обласному управлінні Державної фіскальної служби України запевнили: «У листопаді на Львівській митниці здійснено зовнішньоторгівельних операцій на суму близько 11,3 млрд гривень».

Про це повідомили в прес-службі Львівського обласного управління ДФС, де також конкретизували: «Упродовж листопада 2017 року зовнішньоекономічні операції у зоні діяльності Львівської митниці ДФС здійснювали понад чотири тисячі суб’єктів господарювання. Вони перемістили через митний кордон України товарів на суму близько 11,3 млрд. гривень. З цієї кількості імпортовано товарів на суму близько 7,5 млрд. гривень, експортовано – на понад 3,8 млрд. гривень, що становить відповідно 66% (імпорт) та 34% (експорт) загального обсягу зовнішнього товарообміну. Порівняно з жовтнем 2017 року імпорт зменшився на 1,9%, а експорт – збільшився на 6,7%».
«У листопаді 2017 року підприємці переважно експортували товари до Польщі (33,5%), Німеччини (19,1%,), Чехії (7,9%). Серед основних експортних товарів були проводи ізольовані, меблі для сидіння, олія соняшникова. А імпорт товарів здійснювали з Польщі (34,9%), Німеччини (20,2%), Італії (4,6%). Серед основних імпортних товарів – автомобілі легкові, проводи ізольовані, речі, що були у вжитку», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів