Львівське облуправління лісового господарства звинуватили в тиску на Галсільліс

23:39 7 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Комісії обласної ради вирішили заслухати на сесії звіт Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Про це інформує прес-служба ЛОР.

Комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації підтримала рішення колег-депутатів, які на засіданні комісії з питань розвитку села та АПК ініціювали розгляд на сесії обласної ради звіту Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Таке рішення депутати екологічної комісії прийняли після заслуховування інформації головного лісничого, першого заступника генерального директора обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс» Івана Білінського.

На засіданні комісії він повідомив, що Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства чинить тиск на найбільше комунальне підприємство Львівської обласної ради – «Галсільліс». Зокрема, Іван Білінський наголосив, що ця конфліктна ситуація спричиняє негативні економічні наслідки для комунального підприємства обласної ради.

Нагадаємо, що на розгляд на сесії звіт Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства винесли депутати постійної комісії з питань розвитку села та агропромислового комплексу Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів