Львівська облрада оголосила конкурс претендентів на посаду директора лісогоспу

17:15 29 травня 2017 р.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголошує конкурс на заміщення посади директора Турківського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс».

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, у Львівській обласній раді, де також поінформували: Місцезнаходження підприємства: 82516, Львівська область, Турківський район, село Шум'яч. Умови оплати праці директора Турківського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс» визначаються у контракті та не можуть бути меншими ніж передбачено законодавством».

«Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора Турківського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс»: повна вища спеціальна лісотехнічна освіта (магістр, спеціаліст); стаж роботи за професією – не менше п’яти років; досвід керівної роботи у лісовій галузі не менше трьох років; громадянство України; володіння державною мовою; здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки директора. Додаткові вимоги: знання законодавства України; знання сучасних інформаційних технологій; досвід впровадження дієвих систем менеджменту у лісовій галузі; досвід управління групами або командами; знання іноземної мови», – повідомили також сьогодні, 29 травня, в прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів