Львівська область судитиметься з «Укрнафтою» через податки

15:02 4 лютого 2016 р.

Фото до новини

У Львівській області зосереджено низку підприємств і організацій, які зареєстровані в Києві або інших містах України. Вони сплачують податки на доходи з фізичних осіб не за місцем розміщення структурних підрозділів, а там, де розташовані їхні центральні офіси.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 4 лютого, під час прес-конференції на тему: «Перспективи економічного зростання Львівщини», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив заступник директора департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Іван Нос.

- Це є заправки, які належать до «Укрнафти». Ми вже два рази зверталися до керівництва на рівні Києва. Однак вони вважають, що їхні структурні підрозділи, які розміщені у Львівській області, повинні платити податки з доходів з фізичних осіб у Києві. Швидше за все треба буде звертатися до суду, щоби їхні податки перераховувалися сюди. Без суду вирішилося питання з податками підприємств «Хенкель-Україна» та «Львівтрансгаз», - каже заступник директора департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів