Львівська обласна рада з'ясовуватиме факти умисного доведення промислових підприємств до банкрутства

20:10 18 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

У прес-службі ЛОДА повідомили у вівторок, що сесія обласної ради підтримала рішення про створення Тимчасової контрольної комісії для з'ясування фактів умисного доведення до банкрутства промислових підприємств Львівщини та визначення правових підстав їх повернення до державної власності та відновлення господарської діяльності.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 18 листопада, «Щоденному Львову»:

«Підприємства Львівщини, які доводяться до банкрутства, планують націоналізувати. Сесія обласної ради підтримала рішення про створення Тимчасової контрольної комісії для з'ясування фактів умисного доведення до банкрутства промислових підприємств Львівщини та визначення правових підстав їх повернення до державної власності та відновлення господарської діяльності.

Ініціатор створення комісії – перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник. До складу комісії увійдуть представники кожної із депутатських фракцій облради, профспілок, департаментів ОДА та фахівці господарського права й аудитів.

Йосиф Ситник зазначив, що склад комісії буде внесений на затвердження депутатським корпусом на наступну сесію обласної ради. «Першочергово на розгляд комісії потраплять підприємства: ЛАЗ, львівський ВАТ «Сільмаш», ВАТ «Львівський завод Автонавантажувач», ПАТ НВК 2Полерон» та ін. Комісія розглядатиме не лише вже збанкрутілі підприємства, але й ті, які доводяться до такого стану», – зазначив перший заступник голови ЛОДА».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів