Львівська обласна рада скерує на енергозбереження 15 млн. грн

17:45 14 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: drohobych.com.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облради, ЛОР планує суттєво збільшити у 2015 році видатки на реалізацію Програми енергозбереження для бюджетної сфери області.

У прес-службі обласної ради повідомили сьогодні, 14 січня, «Щоденному Львову», що вона скерує на енергозбереження в бюджетній сфері15 млн. грн.  У повідомленні також конкретизують:

«У 2015 році Львівська обласна рада планує суттєво збільшити видатки на реалізацію Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини. В обласному бюджеті на неї планують передбачити 15 млн. грн. 

Про це повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик 14 січня під час бюджетних слухань у постійній комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва обласної ради. На слуханнях були присутні заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, представники профільних управлінь та департаментів Львівської обласної ради та Львівської обласної ради, представники громадських організацій.

Також, як зазначалося на слуханнях, у 2015 році продовжиться дія  Програми з енергозбереження для населення Львівщини. На її реалізацію з обласного бюджету цьогоріч депутати планують скерувати 2,3 млн. грн. 

Окрім того, як зазначив заступник голови постійної комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва обласної ради Петро Іванишин, комісія пропонуватиме закласти в обласному бюджеті кошти на реалізацію ще двох важливих та актуальних програм – Програми інвестиційного розвитку Львівської області та Регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів