Львівська міськрада укладе тимчасові договори з двома перевізниками

12:24 13 жовтня 2017 р.

Виконавчий комітет ЛМР затвердив у п’ятницю, 13 жовтня, рішення «Про забезпечення організації перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування».

Про це повідомили в Львівській міськраді, де також розповіли: «Відповідно до прийнятого рішення, управління транспорту ЛМР укладе тимчасові договори, терміном на три місяці, з двома перевізниками – ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство 14630» та ТзОВ «Успіх БМ», позаяк у жовтні цього року закінчується дія договорів, укладених з ними».
У міськраді також конкретизували: «З метою забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Львові управління транспорту ЛМР укладе тимчасові договори терміном на три місяці, з 5 жовтня 2017 року до 5 січня 2018 року – з ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство 14630», який здійснює перевезення на автобусному маршруті загального користування № 54, та терміном на три місяці, з 22 жовтня 2017 року по 22 січня 2018 року – з ТзОВ «Успіх БМ», який здійснює перевезення на автобусних маршрутах загального користування №48, №49, №50, №51 та №53».
В.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика розповів: «Є заборона низки судів оголошувати новий конкурс на визначення перевізників на транспортних маршрутах Львова. А у жовтні цього року закінчують договори з двома перевізниками: ТзОВ «Успіх БМ», який здійснює перевезення на автобусних маршрутах загального користування №48, 49, №50, №51 та №53 і з ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство 14630», який здійснює перевезення на автобусному маршруті загального користування № 54. Тому, з метою запобігання різних правопорушень та забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах Львова, було вирішено, щоб управління транспорту уклало з цими перевізниками тимчасові договори, терміном на три місяці. Сподіваюся, що за цей час будуть врегульовані усі питання в судах і наше управління оголосить новий, прозорий конкурс на визначення перевізників».
Про це поінформували сьогодні, 13 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів