ЛМР продовжує збір пропозицій щодо купівлі ділянки під полігон ТВД

15:15 16 січня 2017 р.

Міський голова Андрій Садовий запевнив: «Ми отримали кілька пропозицій, але вони не відповідають в кінцевому варіанті тому формату, який нас влаштовує».

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив сьогодні, 16 січня, на брифінгу, що ЛМР уже отримала кілька пропозицій щодо купівлі земельної ділянки під новий полігон твердих побутових відходів. Однак, за його словами, всі ці землі мають сільськогосподарське призначення, а для полігону необхідні землі промисловості. 

Андрій Садовий пояснив: «Ділянка, на якій можна облаштувати полігон, повинна мати певне призначення, має бути погодження громади і має бути виконано багато норм. Тому людям, які пропонують нам ділянки, ми даємо пакет документів, що необхідно доопрацювати, щоб ця ділянка була прийнятною для того, щоб ми могли її придбати для міста. Пошук триває. Наше завдання – робити все законно, щоб не було потім жодних зауважень та претензій».

Міський голова Львова також розповів: «Ми отримали кілька пропозицій, але вони не відповідають в кінцевому варіанті тому формату, який нас влаштовує. Коли пропонують ділянку, яка має призначення землі сільського господарства, це не правильно. Це повинна бути тільки зона промисловості, земля, яка для цього надається. Ми говоримо, що якщо буде змінено цільове призначення, ми готові продовжувати роботу. Мають бути відповідні норми по геології, по геодезії. Не на кожній ділянці можна облаштувати полігон».

Про це поінформували сьогодні, 16 січня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів