Львівська міськрада планує зарезервувати 10 млн. грн для сімей учасників АТО, Нацгвардії, міліції та СБУ (відео)

15:15 30 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

У цьому запевнив у середу міський голова найбільшого міста на заході України.


Відео: tvzikua

Як повідомила сьогодні, 30 липня, «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, завтра на сесії ЛМР будуть розглядати три програми – про підтримку СБУ, міліції, про надання допомоги учасникам АТО та їхнім родинам, про допомогу Нацгвардії. У повідомленні також сказано:

«Під ці програми з міського бюджету до кінця року буде виділено до 10 млн грн. Про це розповів Андрій Садовий, мер Львова. 

«Завтра у нас пленарне засідання сесії міської ради. І завтра ми будемо приймати три програми.

Одна програма – антитерор. Це для підтримки Служби безпеки, будемо допомагати їм у закупівлі спеціальних засобів.

Друга програма – на підтримку нашої Нацгвардії, будемо допомагати тим, що є необхідним для Нацгвардії, для наших хлопців, які сьогодні перебувають у зоні АТО.

І третя програма – про підтримку усіх львів’ян, які є в АТО, членів родин.

Там є дуже багато конкретних речей. Ми до кінця цього року будемо звільняти і від квартплати сім’ї, де є учасники АТО, ми будемо допомагати з лікуванням, оздоровленням усім, хто отримав поранення.

Ми будемо використовувати той досвід, який здобули в останні місяці, і так само, як ми відправляли за кордон майданівців, так будемо відправляти і наших хлопців. Тому що люди вертаються без рук, без ніг, і треба робити протези й інші речі. Це є завдання нашого міста.

Якщо говорити сумарно, на ці програми до кінця цього року ми орієнтовно плануємо зарезервувати до 10 мільйонів гривень з міського бюджету. Сьогодні це є питання номер один.

Потерпить комунальна інфраструктура, потерплять ті чи інші ремонти. Сьогодні завдання номер один – це відвоювати нашу з вами незалежність. Ще раз хочу подякувати всім, хто долучається до нашої справи», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів