Львівська міськрада передала в оренду три вільні нежитлові приміщення

11:38 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: stihi.ru

Як запевнили в четвер «Щоденний Львів» у прес-службі ЛМР, передача майна в оренду способом комерційного і некомерційного конкурсів забезпечила збільшення надходжень до бюджету міста.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 18 грудня, «Щоденному Львову», що ЛМР передала в оренду нежитлові приміщення на вулицях Довбуша й Зеленій. У повідомленні також конкретизують:

«16 грудня 2014 року в управлінні комунальної власності відбулись комерційний та некомерційний конкурси, з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності. На комерційний конкурс виносились три об’єкти нерухомого майна, що знаходяться на вулиці Олекси Довбуша,1, на вулиці Зеленій, 202 та на проспекті Червоної Калини,109.

Передача майна в оренду способом комерційного конкурсу дозволяє управлінню забезпечити збільшення надходжень до бюджету. Так, до прикладу, стартова ціна за оренду нежитлових приміщень загальною площею 238,7 кв. м, що на вул. Зеленій, 202, становила 9 872,50 грн без ПДВ. Переможець конкурсу запропонував за оренду цих приміщень 30 120 грн без ПДВ.

А стартова ціна за оренду нежитлових приміщень площею 42,9 кв.м, що знаходяться на вул. Довбуша,1 становила 2 847,50 грн без ПДВ. Переможець конкурсу запропонував за оренду цих приміщень 10 150 грн без ПДВ. Це становить відповідно на 33% та 28% більше від початкової ціни.

16 грудня орендарями стали ще чотири суб’єкти, які брали участь у некомерційному конкурсі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів