Львівська міськрада оскаржила намір перевізників запровадити оплати проїзду пенсіонерами

15:48 19 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства запевнив: «Я вже підписав листа, він буде зареєстрований і направлений начальнику управління Укртрансбезпеки».

У прес-службі Львівської міськради заяви сьогодні, 19 січня, що вона не підтримує рішення приватних перевізників щодо запровадження оплати за проїзд у транспорті пенсіонерами., а також нагадали: «У Львові діє затверджений рішенням виконавчого комітету тариф оплати проїзду у громадському транспорті: п’ять гривень – в автобусах а три гривні – в електротранспорті».

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак. повідомив сьогодні, 19 січня, під час брифінгу: « Цього тижня з’явилась інформація про те, що приватні перевізники хочуть запровадити на своїх маршрутах обов’язковою оплату за проїзд для пенсіонерів за віком. Львівська міська рада вважає такі дії порушенням чинного законодавства України. Відтак, мерія закликає приватних перевізників не порушувати закон, а також інформує, що жодних подібних ініціатив на комунальних маршрутах, які обслуговує АТП №1, запроваджувати не будуть. Додатково інформуємо, що з 2016 року держава припинила відшкодовувати кошти за пільгові перевезення пасажирів у міському громадському транспорті».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

А невдовзі Сергій Бабак додав: «Я вже підписав листа, він буде зареєстрований і направлений начальнику управління Укртрансбезпеки щодо такої інформації, з проханням вжити відповідних заходів, наданих законодавством, щодо реагування на такі події».

Про це також повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів