Львівська міськрада не розглядає питання підвищення тарифів на проїзд

16:00 26 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак запевнив: «Міська рада не розглядає питання підняття тарифу на проїзд в громадському транспорті Львова, а навпаки – має багато вимог і зауважень до роботи приватних перевізників».

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак повідомив сьогодні, 26 квітня: «Позиція міської ради однозначна – ми не розглядаємо питання підвищення тарифів. Навпаки – маємо багато зауважень і претензій до роботи приватних перевізників. Якщо вихід на рейс комунального транспорту становить 90% і більше, то на приватних маршрутах –  50-60%. Така ситуація є не припустимою і викликає обурення як наше, так і мешканців».

Сергій Бабак наголосив: «Маємо багато зауважень і вимагаємо від перевізників, в першу чергу, забезпечити вихід на рейси тієї кількості маршруток, яка передбачена відповідно до паспортів, яка прописана в договорах, які з ними було укладено після перемоги в конкурсі, забезпечити перший, ранковий, та останній, вечірній, рейси. Також вимагаємо забезпечити якісний стан автобусів, привести їх до належного санітарного стану, забезпечити належну культуру поведінки водіїв, видачу квитків».

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства підкреслив: «Як можна говорити про економіку і якість інші речі, коли вихід на маршрут становить 50-60% від необхідної кількості? Говорити про підвищення тарифів, не вчиняючи жодних дій для покращення послуги з перевезення, не виконуючи своїх зобов’язань відповідно до договору, неприпустимо».

Про це поінформували сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів