Львівщина – в трійці лідерів за інвестиційною ефективністю, – ЛОДА

12:55 25 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

За оцінкою рейтингового агентства «Євро-Рейтинг», наша область перебуває у трійці лідерів серед регіонів.

«Львівська область підтвердила максимальну інвестиційну ефективність. За оцінкою рейтингового агентства «Євро-Рейтинг» вона перебуває у трійці лідерів серед регіонів», – запевнили сьогодні, 25 липня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Найвищі показники інвестиційної ефективності (ineА) поряд зі Львівщиною також продемонстрували Харківщина та Київщина. Такі результати рейтингу агентство оприлюднило за даними першого кварталу 2016 року.

Лідируючі позиції нашій області забезпечила позитивна динаміка показників, які характеризують інвестиційну активність та соціально-економічний ефект від залучених коштів. Загалом у рейтингу Львівщина набрала 228 балів та збільшила свої позиції за підсумками четвертого кварталу 2015 року (222 бали).

З більш детальною інформацією щодо методології досліджень та рейтинговою оцінкою інвестиційної ефективності областей можна ознайомитися на сайті агентства (http://euro-rating.com.ua/regiony/). Найближче оновлення рейтингу варто очікувати вже у вересні 2016 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів