Львівщина отримала з державного бюджету 234,9 млн. гривень для медиків та освітян

18:30 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Директор департаменту фінансів ЛОДА Олег Демків повідомив у середу, що отримані з державного бюджету кошти забезпечують виплату заробітної плати за травень та інші першочергові видатки загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та установ охорони здоров’я.

Львівська область отримала з державного бюджету черговий транш медичної, освітньої та субвенції на підготовку робітничих кадрів у сумі 233,9 мільйона гривень, із яких для обласного бюджету – 74,4 мільйона. «Отримані кошти забезпечують виплату заробітної плати за травень та інші першочергові видатки загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та установ охорони здоров’я», – розповів директор департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків.

Загалом з початку року на забезпечення функціонування цих навчальних закладів та медичних установ надійшло субвенційних коштів у сумі 2 мільярди 346,8 мільйона гривень. Із них на утримання установ обласного підпорядкування обсяг субвенцій становить 746,5 мільйона гривень.

Про це повідомили сьогодні, 27 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі  обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів