Львівщина отримала 0,7 млн. грн. для пільг і субсидій – на придбання твердого палива та скрапленого газу

11:30 8 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомляє у вівторок прес-служба ЛОДА, загалом з початку року місцеві бюджети отримали на цю мету 12 млн. грн.

Як повідомила сьогодні, 8 липня, «Щоденному Львову» прес-служба облдержадміністрації, на адресу ЛОДА вже надійшов черговий транш субвенції для надання населенню Львівщини пільг і житлових субсидій на придбання твердого палива та скрапленого газу. У повідомленні також йдеться:

«У липні цього року Львівщина отримала з державного бюджету кошти  субвенції на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого палива та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в сумі 0,7 млн. грн., які повністю передані місцевим бюджетам для спрямування за призначенням. Загалом, з початку року місцеві бюджети отримали коштів субвенції на цю мету в сумі 12,0 млн.грн. або 51,6 % до річних призначень.

Це дозволило на сьогодні в повному обсязі забезпечити надання населенню області пільг і житлових субсидій на придбання твердого палива, скрапленого газу. Також вдалось провести виплати компенсацій громадянам, які згідно із статтями 43 і 48 Гірничого закону України, мають право на безоплатне отримання вугілля на побутові потреби, але проживають у будинках, що мають центральне опалення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів